måndag 7 januari 2013

Försök förklara det hemma


17/12 På måndagen var det stressigt på jobbet och sen skulle jag på ett möte i stan före quizzet. Killen jag stämt möte med hade ringt och frågat om det fanns en chans att jag kunde komma in tidigare men jag sa att det inte var möjligt, det tar för lång tid in till stan. Men eftersom jag räknat med köer och tid för att parkera och det sen inte var en enda bil i vägen så ringde jag när jag stod vid rödljuset vid Norrtull och sa att jag kunde komma dit inom 15 minuter och det var nästan en timme tidigare än planerat och precis den tid han undrat om jag kunde komma.
Jag hade mina nya "London-Boots" på mig och det kan inte vara vackert när jag stapplar fram i dem, men jag tänkte att jag skulle öva nu eftersom man mest sitter ned under en quiz-kväll.
P som jag hade möte med hade fått för sig att det var kör jag var med i på måndagar men jag förklarade att det är frågesport och att jag inte kan sjunga för fem öre.
Jag hade förberett mina lagmedlemmar på att jag skulle vara sen och att de var tvugna att vara i tid så att vi inte skulle förlora bordet och det var de mer eller mindre allihopa faktiskt men eftersom jag var tidig till mitt möte så blev jag heller inte sen till quizzet. Jag satte mig med B och R en stund och R gav mig resterna av sin räkmacka så sen var jag mätt och nöjd också.
Utanför stod en bil uppe på en stor snöhög, det måste vara bekvämt att kunna parkera så, högen är betydligt större än vad den ser ut att vara på bild.
Tomten var på plats och gick omkring med en stark grogg hela kvällen och jag misstänker att den fylldes på med jämna mellanrum.
Vi hade väldigt trevligt och när vi skulle skiljas åt för juluppehåll så hade vi ett litet kramkalas och precis när jag skulle krama om L så tappade jag balansen på mina höga klackar och föll i hans famn och råkade sätta ett stort rött läppstiftsmärke på hans hals...
Han utbrast: -Det där blir svårt att förklara hemma... Nja, du vet S ramlade och råkade kyssa mig på halsen.
Quizzet var svårt och var julinspirerat rätt igenom och vi kom en bra bit ifrån vinnarna i slutänden.
När jag kom hem visade det sig att Judas varit instängd i badrummet hela kvällen, det kanske lär honom att inte smita in där så fort jag öppnar dörren?

Inga kommentarer: