torsdag 10 januari 2013

Är det blottning om man inte vet om det?

4/1 På fredagen åt jag frukost, tittade lite på DVD och sen låg jag på soffan och stirrade upp i taket en stund. Då ringde H, vi har liksom tappat kontakten av ingen anledning alls och har inte umgåtts på kanske 2 år. J som jobbade på Brittiska Ambassaden i Stockholm och blev hemskickad till London för 3 år sedan var i Sverige över jul och nyår och ville träffa gamla vänner, ville jag hänga på?
Absolut sa jag och tyckte att det lät så mycket bättre än att ligga och stirra upp i taket. Trots att vi skulle ses senare snackade vi i telefoni över en timme, det blir lätt så när man inte setts på så länge.
Vid strax före 19 mötte vi upp utanför Tudor Arms, J var redan på plats och det var långa P också. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll. Först pratade jag och H med J och P tills P gick hem, sen var det några killar som började prata med oss och sen gick H och killarna ungefär samtidigt och jag stannade kvar med J och Quiz Master och hade väldigt kul.
När Tudor Arms stängde var J rätt vinglig så jag körde honom hem till släkten innan jag åkte hemåt. Jag kom hem strax före midnatt och värmde lite soppa till sen middag. Jag hade bara ätit frukost om man inte räknar den handfull pommes som jag snyltade till mig av H's middag på Tudor.

 En sak jag glömt berätta som hände någon dag i mellandagarna var när jag var på ICA för att handla. Jag hade en tjock fleecetröja på mig som sitter lite tight över brösten. När jag kom in i butiken blev det lite varmt så jag öppnade kappan för att inte bli för varm. Jag knatar omkring glad i hågen och handlar tills jag plötsligt råkar dra handen över magen... Blixtlåset har varit lite för neddraget så när de inträngda brösten gjorde en rusning mot friheten så öppnades visst blixtlåset halvvägs ned på magen. Jag visade både BH och halva magen mitt på ICA. Jag är inte säker på att någon såg det för jag låg inte märke till några konstiga blickar, men jag kunde inte låta bli att himla med ögonen över vilka situationer jag hamnar i...

Inga kommentarer: