måndag 3 december 2012

1 kg choklad, räcker det?

27/11 På tisdagen gick jag hem en timme tidigare från jobbet eftersom min mage fortfarande protesterade mot precis allt. Jag mådde illa, var yr och hade ont. Jag mådde helt enkelt konstigt.
På vägen hem stannade jag till vid min högstadieskola och lämnade en chokladkaka till vännen L som jobbar där. Ja, han var faktiskt min lärare när jag var tonåring! Hans elever blev väldigt avundsjuka på att han fick choklad och såg lite förvånade ut när jag knackade på bakdörren i regnvädret.
L hade bett mig köpa engelsk choklad åt honom och det enda de hade på Heathrow var 1 kg kakor, så det var det han fick!
Sen var det meningen att jag och J skulle ta en långpromenad på kvällen, men det regnade precis hela dagen och kvällen så J lade in veto mot det och vi blev hemma på varsitt håll. Jag som är frusen kan ju inte påstå att jag gillar att vara ute i isande regn, men hade hon hängt på så hade jag gått i alla fall, bara för att liksom.
På kvällskvisten började det komma snöblandat regn istället.
Eftersom jag plötsligt hade en hel eftermiddag och kväll till ingenting så gjorde jag faktiskt lite nytta, jag dammsög, vek kläder och plockade undan lite. Men jag mådde fortfarande rätt dåligt så jag gick och lade mig redan vid 23.

Inga kommentarer: