måndag 17 januari 2011

Litet storbesök

På måndagsmorgonen var det tungt att gå upp men det händer en massa kul saker på jobbet så det är rätt trevligt när man väl är på plats. Till frukost sittande på kontoret blev det en fullkorns-rågmacka med ost och gurka, fräscht och gott. Till det drack jag förstås min vanliga frappé. På eftermiddagsfikat kom brorsan och fru och med sig hade de min lilla brorson. Jag har ju bara sett honom som hastigast på julafton för jag har velat lämna dem i fred att hämta sig ordentligt. Nu fick jag sitta med honom i famnen hela fikat och han sov snällt, han vaknade och skrek i en sekund eller nåt men jag bara gungade honom så att han somnade om.
Liten och söt är han!

När jag var på jobbet ringde de från SATS, de försökte återigen få mig att skriva på avtalet men de gör det på ett väldigt trevligt sätt. Dessutom erbjöd de mig lite extra förmåner om jag skrev på den här veckan, men nu är jag ju osäker igen. Det slutade med att de bokade in mig på ännu ett provpass, den här gången på måndag och ett pass som heter Shape. Jag vet inte riktigt vad det går ut på och det var därför jag ville prova det.
Av någon underlig och mycket störande anledning går jag alltid upp i vikt när jag börjar träna, jag har nu gått upp 2 kg på 4 dagar... Jag vet inte vad det beror på men jag hoppas att det bara är vätska, vad skulle det annars vara?

Efter jobbet var jag liksom förra veckans eftermiddagar helt slut och matt så jag sov middag och hade svårt att vakna, det kändes som någon slags koma, jag mindes liksom inte vilken tid på dygnet det var eller vilken dag heller för den delen. Jag kom slutligen upp och gjorde mig en kycklingsallad på vad som måste ha varit något slags rekordtid. Gott blev det och jag åt det så fort som jag vågade, sen snyggade jag till mig och åkte in till Tudor Arms för quiz. Eftersom det är ojämnd vecka spelade jag alltså inte med mitt lag utan det andra laget som brukar vara snälla nog att låta mig vara med varannan vecka.
De är väldigt gulliga och trevliga och jag hade kul. Dessutom har jag halvt som halvt fått ett löfte från B att hon följer med till Thailand någon gång under året.

När jag kom hem var jag hungrig igen och åt edamamebönor medan jag såg filmen "Tro, Hopp och kärlek" med Edward Norton och Ben Stiller. Än har jag inte hittat någon som gillar den, men själv gillar jag den skarpt. Den är söt och rätt rolig också, en favorit helt enkelt.

Inga kommentarer: