lördag 15 mars 2014

Syndiga lakan utan synd

23/12 Måndagen, den sista dagen före julafton, det brukar vara den stressigaste dagen på året för mig. Men eftersom jag ju städat näsan varje dag av min sjukskrivning så var det nästan lite jobbigt rent överallt men jag städade det sista i alla fall. Jag hade känt mig lite rastlös vissa dagar till och med för att det inte fanns något att göra. Till det kan man lägga att vi kommit överens om att inte köpa julklappar till varandra i år heller så det har inte tagit så mycket tid som vanligt heller. Det har visserligen ändå stressat mig eftersom jag inte mått så bra, det blir extra jobbigt och svårt då och jag har varit rädd att inte hinna med det som ska göras. Jag och systerbarnen hade trots det bestämt att vi skulle göra det och eftersom mamma och pappa alltid ställer upp för oss tänkte jag trots vad vi bestämt, köpa något till dem. Jag köpt en whisky till pappa, min kollega D hade hjälpt mig att välja, för jag kan ju inget om sånt.
När jag köpte snygga lakan till systerdottern kunde jag inte låta bli att köpa likadana till mig själv. Det är mina favoritlakan de där satinlakanen från Hemtex och jag har i flera färger, de svarta är nästan de snyggaste hittills så trots att de var så dyra så köpte jag två till mig själv och två till systerdottern som ska flytta ihop med sin kille efter jul och nyår.
Jag bäddar alltid rent kvällen före julafton och det är svårt att se på bild hur snyggt det blev med de svarta lakanen, men snyggt blev det. Sen har jag ju bara ett täcke i sängen, det är ju onödigt med två när man är ensam...
Jag slog in presenterna jag köpt och ja hade köpt en bonuspresent till syrran för att jag hittat hörlurar med dödskallar på och visste att hon skulle gilla dem.
Innan jag gick och lade mig så bakade jag bröd till julfrukosten hos mamma och pappa. Jag har erbjudit mig frivilligt att baka de senaste åren och nu har det blivit lite av en tradition att jag gör det och alla gillar mitt bröd så det är uppskattat.
När jag var klar med allt som behövde göras sent på kvällen så kom jag i säng i någorlunda tid efter en dusch.

Inga kommentarer: