onsdag 3 oktober 2012

Har jag inget att göra så skapar jag mig det



21/9 På fredagen hade jag så ont i sittbenen när jag vaknade på morgonen att jag hade svårt att sätta mig upp i sängen, men upp kom jag så småningom.
Stenarna som jag satt på naglarna på onsdagen satt fortfarande kvar på fredagen och det är inte varje gång det sitter så bra kan jag lova. Jag hade hittat de blå stenarna och det blev snyggt med blått på blått tycker jag.
Direkt efter jobbet åkte jag och Turre till Arlandaskogarna och när det gäller trattisar så vet jag tydligen precis var jag ska leta för jag hade bara gått runt 50 meter från vägen när jag hittade en massa och rörde mig väldigt långsamt framåt. Det var blött i skogen och efter en stund började faktiskt Turre att frysa som sjutton för att vi inte rörde oss tillräckligt.
Jag hittade väldigt fina fingersvampar, men nu för tiden säger de ju att man ska undvika dem allihopa så det gjorde jag.
Efter nån timme var korgen smockfull och det var fortfarande en massa svamp omkring mig, så jag tog av mig jackan, hällde av en massa av svampen i den och knöt ihop. Sen plockade jag tills korgen var smockfull igen och så gick jag hemåt.
Innan jag åkte hem åkte jag till mamma och pappa och de fick allt det som låg i jackan och det måste nog ha varit runt 5 liter tror jag. Resten tog jag hem till mig och sen satte jag igång att rensa och gjorde det resten av kvällen utom några pauser för att prata i telefon.



Inga kommentarer: