söndag 7 augusti 2011

Hur många väskor har jag nu?

Det var en lugn söndag för mig, stressen från veckan tog ut sin rätt och mer skulle ju komma. Jag diskade det sista från gårdagen, men det var bara några glas. Sen tvättade jag några maskiner tvätt och skrev in de nya DVD-filmerna i mitt Exceldokument som jag har för att hålla koll på dem.
Sen packade jag inför veckans kurs och insåg att det enklaste var att packa i den riktiga resväskan och det slutade med att jag hade nästan lika mycket med mig för 4 nätter i skärgården som jag hade för 4 veckor i Australien och Singapore...
Jag tog med mig datorn och en pärm med sånt jag skrivit tidigare och så lite annat smått och gott. Sen gjorde jag inte så mycket mer än att titta på M*A*S*H och fixa smågrejer inför veckan.
Jag upptäckte också att väskan jag köpte för knappt 2 år sedan när jag var i Kalifornien nu är så gott som slut... Det hänger slamsor av fuskläder från botten och gummit på hjulen har slitits så att det har spruckit och bara den hårda delen av hjulen rullar på marken. Hmmm, får väl bli till att köpa en ny igen. Synd att jag inte tänkte på det i Singapore, där är det nog billigare än på de flesta andra ställen.
Kanske skulle jag köpa en till Samsonite? Jag gillar ju de jag har men använder dem så sällan. Den ena är så stor att man inte får checka in den om man fyller den, för då blir den för tung. Den andra är en liten kabinväska och handtagssystemet tar sån plats i den att det knappt för plats nåt alls.
Om det är så att ni inte har någon koll och faktiskt behöver en ny väska så kan jag tipsa om en sak: Du ska köpa en väska med 4 hjul. Den går att skjuta framför sig på flygplatsen utan att man behöver ha någon tyngd alls i armarna och det är mycket bekvämare om man måste gå långa sträckor och om man har fler än en väska.

Kanske vill ni ta en titt på den här länken?
Det är så mycket jag känner igen från mitt liv i det Isabelle Ståhl har skrivit i denna debattartikel. Det är faktiskt skrämmande.
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/medier/article13425684.ab

Inga kommentarer: